„Sayonara, Villa”: „El Guaje” vrea să câștige Cupa Împăratului în rămas bun de la fotbal

Oricine dorește să vadă rămas bun de la David Villa la fotbal trebuie să înceapă anul devreme dimineața…sau să rămână până târziu. Vissel Kobe și Kashima Antlers se întâlnesc la 6.35 dimineața !!! de la 1 ianuarie -14.35 în Japonia – primul titlu oficial din 2020: Cupa Împăratului.

Deschiderea stadionului olimpic în vederea Jocurilor de la Tokyo 2020 – cu o capacitate de 68.089 – va servi, paradoxal, drept „ceremonie de închidere” pentru Villa.

Este „ultima sa bătălie” – asta l-a numit Pichichi istoric al echipei spaniole (59 de puncte) – și nu vrea să plece cu „clasamentul gol cu ​​medalii”. El deja l-a lămurit când și-a anunțat pariuri online retragerea pe 13 noiembrie, după 19 ani ca jucător de fotbal profesionist.

“Ar fi minunat să joc o finală în ultimul meu meci și să ridic o Cupă.O finalitate perfectă a cursei “, a recunoscut el în MARCA, când Vissel Kobe era încă în semifinale. De fapt, a ajuns în finală după ce a eliminat Shimizu S-Pulse (3-1) cu un gol de la Iniesta și fără ‘El 7 din Spania, care a fost rănită.

Împreună cu “partenerul” său Iniesta

Prezența lui Andrés Iniesta – împărtășește și o echipă cu Sergi Samper, Vermaelen iar Podolski- face evenimentul și mai special, Villa a construit împreună cu Fuentealbilla o bună parte din palmaresul său de invidiat: trei Ligi, trei Cupe ale Regelui, trei Super Cupele Spaniei, o Supercopa europeană și o Cupa Mondială a Cluburilor.

Asta, fără a număra, cele două mari repere ale sale cu Spania.Villa și Iniesta au fost capitale în cucerirea Euro 2008 și la Cupa Mondială 2010. “El Guaje” ar fi participat și la Euro câștigată în 2012…dacă nu ar fi fost pentru o accidentare prematură.

“Am fost un tip foarte norocos și am experimentat lucruri grozave prin fotbal. Câștigarea Euro și Cupa Mondială este cel mai Sportingbet frumos lucru din cariera mea. Nu ar fi corect să mă plâng că îmi lipsește ceva când voi avea o carieră atât de completă. Nu aș schimba nimic ”, a recunoscut el la MARCA.

Villa, pe lângă extinderea recordului său, va încerca să creeze un cont spectaculos de notare. 440 de goluri au fost marcate de “El Guaje”.La cele 59 de goluri cu Spania trebuie să adăugăm cele 55 pe care le-a obținut cu Sporting, cele 39 pe care le-a marcat cu Zaragoza, cele 129 pe care le-a cântat cu Valencia, cele 48 pe care le-a sărbătorit cu Barcelona, ​​cele 15 pe care le-a marcat cu Atlético, două pe care le-a transformat cu Melbourne City, cele 80 pe care le-a sărbătorit cu New York City și cele 13 pe care le-a acumulat, până în prezent, cu Vissel Kobe.

“Sper să contribuie în continuare la fotbal de acum încolo”

Viitorul lui David Villa va continua să fie legat de fotbal în întregime: în primul rând, participând la numeroasele sale școli. ‘dv7’; Și în al doilea rând, și mai important, va fi unul dintre proprietarii unui nou club creat în cartierul Queens din New York: „Sper în acest fel să contribuie în continuare la dezvoltarea fotbalului”, a spus el.Mingea îi va lipsi. “Sayonara, Guaje”.

Primul titlu pentru Vissel Kobe?

Vissel Kobe, fondată în 1966, trăiește a doua sa epocă de aur. Primul a venit la sfârșitul anilor 90 și a coincis cu semnarea lui Michael Laudrup și cu sosirea pe banca spaniolului Benito Floro. Mâna lui Rakuten. El a finalizat o revenire grozavă cu Thorsten Fink care l-a determinat să termine al optulea – a fost al patrulea rând în meciul 20 – și acum este încrezător că va obține primul titlu din istoria sa. Cel mai apropiat el a fost până acum semifinalele Cupei Împăratului din anul 2000. More: https://william-hill.ro

Rate this post