Mitologic Giannis Antetokounmpo se închide în 2019 ca rege al regilor NBA

Grecul Giannis Antetokounmpo a revenit la acțiune cu Milwaukee Bucks după ce a pierdut cele două meciuri anterioare și a reapărut ca lider care a ghidat confortabil 102-123 câștigă echipa sa obținută împotriva celor de la Chicago Bulls în vizită la United Center.

Antetokounmpo, recuperat de disconfortul pe care l-a suferit în micul din spate, a contribuit cu o dublă dublă de 23 de puncte și 10 recuperări care l-au lăsat în fruntea ofensivei imparabile a Bucks (30-5), care au câștigat al treilea joc consecutiv și sunt consolidate cu cel mai bun record în Conferința de Est și în Ligă.

Steaua lui Bucks, al doilea cel mai mare marcator din ligă, cu o medie 30,5 puncte, el a jucat abia 27 de minute și s-a așezat în ultimele cinci minute și jumătate de joc, după ce echipa Milwaukee s-a asigurat deja de victorie.

Antetokounmpo a marcat 8 din 14 șuturi din câmp și, de asemenea, a distribuit șase asistențe.

Înapoi Khris Middleto n a ajuns la 25 de puncte și a revenit în primul golgheter al lui Bucks, în timp ce gardianul de puncte Eric Bledsoe, care a revenit la competiție după ce a pierdut opt ​​partide din cauza fracturii pe care a suferit-o în piciorul drept, a terminat cu 15 puncte în 15 minute în care a văzut acțiune.

Garda Zach LaVine cu 19 puncte a fost liderul Bulls, dar a marcat doar 7 din 23 de goluri de teren, în timp ce puterea finlandeză a avansat Lauri Markkanen și Gardianul de puncte Rookie, care a ieșit în rezervă, Coby White a avut câte 18 puncte fiecare.

Din nou, centrul Wendell Carter, cu un dublu dublu de 10 puncte și 11 recuperări, a fost liderul jocului în interiorul Bulls. (13-21), care au pierdut cel de-al șaptelea meci pe terenul lor din United Center de la începutul sezonului.

Jocul a rămas același de la început, când Bucks a avut o serie de 8-0 după Taurii au ratat primele șase lovituri la coș, iar sfertul de deschidere s-a încheiat cu o despărțire de 20-31.

JAZZ 104-81 PISTONS

Garda Donovan Mitchell a rămas liderul incontestabil al Utah Jazz, contribuind cu 23 de puncte care i-au permis echipei sale să câștige luni luni în confort bătând 104 -81 la devalorizat Detroit Pistons.

Alături de Mitchell, gardianul de puncte Jordan Clarkson, cea mai pariuri recentă achiziție pe care Jazz-ul a făcut-o în transferul cu Cleveland Cavaliers, a confirmat importanța sosirii sale în echipă pentru a susține Infracțiunea lui Utah și cu 20 de puncte s-a încheiat ca al doilea cel mai mare marcator.

Centrul francez Rudy Gobert a revendicat încă o dată drept cel mai bun în jocul interior al Jazz-ului, realizând o dublă dublă de 13 puncte și 19 recuperări, recuperează două mingi și pun trei blocuri.

Atacul echilibrat și o mare apărare au fost din nou cheia renașterii Jazz-ului, care a obținut a treia victorie consecutivă și a opta în ultima. nouă jocuri jucate.

Apărarea Jazzului a fost întotdeauna constiincioasă Stent și agresiv, forțându-i pe Pistoni să piardă 17 mingi și să le convertească la 25 de puncte.

Jazz-ul de la 21-12 se află pe locul doi în clasamentul Diviziei de Nord-Vest, dar doar trei jocuri în urmă. în spatele Denver Nuggets (23-9), lideri, și pe locul doi în Conferința de Vest.

Un alt jucător important în ofensiva Jazz a fost atacantul croat, Bojan Bogdanovic, care își îndeplinește primul sezon. cu echipa din Utah și a devenit o parte cheie a infracțiunii de jazz.

Garda de puncte Derrick Rose cu 20 de puncte a condus Pistonii și centrul Andre Drummond a terminat cu o dublă-dublă de 15 puncte și 13 recuperări ca cel mai bun jucător din imagine.

Dar Pistons (12-22) a pierdut al doilea joc consecutiv și a suferit și a șaptea înfrângere la rând în confruntările împotriva Jazz-ului.

TIMBERWOLVES 122-115 NETS

Baza de origine puertoricană Shabazz Napier a apărut ca lider Golgheterul celor de la Minnesota Timberwolves și cu 24 de puncte, cea mai bună notă a sezonului lor, i-a condus la victoria, în prelungiri, cu 122-115 împotriva rețelei Brooklyn.

Garda Jarrett Culver, de asemenea El a ajutat cu 21 de puncte, iar Timberwolves a avut doar a doua victorie în ultimele 14 jocuri pe care le-au jucat.

Pierderile jucătorilor de franciză, centrul american de origine dominicană Karl-Anthony Towns, răniți și Atacantul canadian Andrew Wiggins, bolnav, a făcut câștigul Timberwolves-ului mai valoros.

Centrul senegalez Gorgui Dieng, care a ieșit în rolul Towns, a finalizat un alt mare efort defensiv cu o dublă. 11 puncte și 20 recuperări.Timberwolves (12-20) nu câștigase pe terenul lor din 13 noiembrie.

După ce a egalat 103 în timpul regulamentar, prelungiri au dominat pe Timberwolves cu doi 3-pointers decisivi pe aripi. -pivot Robert Covington și înaintea lui Kelan Martin.

În timp ce Napier a ajuns la proeminență, contribuind cu alte opt puncte în cinci minute de prelungire. More: tippmix.ro

Garda de puncte Spencer Dinwiddie, care a continuat să pornească de la postul accidentat al lui Kyrie Irving, a revenit pentru a fi liderul atacului rețelelor contribuind cu 36 de puncte, ceea ce nu a fost suficient pentru a evita ceea ce a fost a treia pierdere consecutivă pentru echipa din Brooklyn.Dinwiddie a marcat cel puțin 20 de puncte în 18 din 21 de jocuri pentru Irving.

Atacantul Joe Harris a reușit 19 puncte ca cel de-al doilea cel mai mare marcator al rețelelor, care avea șase jucători cu numere de două cifre.

Abonează-te la Buletinul informativ MARCA Basket și primești prin e-mail, de luni până duminică și prima oară dimineața, știrile exclusive, interviurile, rapoartele, graficele și videoclipurile care vor marca ziua în NBA, Liga Endesa, Euroliga și restul lumii coșului.

Rate this post