Madridul s-ar putea muta pe piața de iarnă … pentru excursii

La Real Madrid sunt convinși că nu este nevoie să consolideze echipa pe piața de iarnă. Zidane consideră că au o echipă foarte competitivă și că, odată cu aceasta, pot înfrunta partea finală a sezonului cu garanții depline. De aceea, cu excepția unei viraje neașteptate, nu va muta filă în ianuarie pentru a aduce fotbaliști. Un alt lucru este ceea ce se poate întâmpla în secțiunea plecări.

Vallejo: Oferte din Germania și Spania, dar depinde de „Lupii”

Jesús Vallejo ar putea schimba aerul pe această piață de iarnă. Miresele nu lipsesc din centrul aragonean. În Germania, Eintracht dorește să-l recupereze după experiența bună a transferului său în 2016-17.Interesul clubului din Frankfurt îi este alături de cel al lui Wolsfburg, care dorește, de asemenea, ca centrul să revină la Bundesliga. În plus, agenții săi se ocupă de diverse oferte din cluburile spaniole. În teorie, el ar trebui să plece din Wolverhampton în această iarnă, deși viitorul său depinde de ceea ce decide clubul Premier, în care Nuno nu pare să aibă spaniolă.

Brahim și Mariano: Dorința este să plece în căutarea de minute

Brahim și Mariano sunt alți doi fotbaliști care și-ar putea schimba aerul cu această marcă. Cu greu, Zidane și Madrid înțeleg că cel mai bun lucru pentru amândoi ar fi să caute o cale de a afla minutele care sunt aproape imposibile la Bernabéu.Ambele mențin o linie bună și nu lipsesc cluburile interesate să preia serviciile lor, atât în ​​LaLiga, cât și în diferite țări europene. La Madrid, Brahim a jucat doar 40 de minute în acest sezon repartizat în patru partide, trei în Ligă și unul în Liga Campionilor. Situația lui Mariano este și mai delicată: zero minute și o singură prezență pe lista convocată la Zidane (Mallorca).

Asensio: “Semnarea” pentru întinderea finală , când se joacă titlurile

Deși Madridul poate începe Mariano sau Brahim, sau ambele, nu se vor muta pentru a consolida echipa. Aceasta este decizia, ceva care s-ar schimba doar din cauza unui eveniment de accidentare excepțional înainte de închiderea ferestrei de iarnă pe 31 ianuarie. Sau vânzare neanticipată.Speranța Madridului este să aibă un Asensio bun în ultima etapă a sezonului. Balearea a fost rănită grav la 24 iulie împotriva Arsenalului: ruperea ligamentului anterior cruciat și meniscul extern al genunchiului stâng. Termenii lungi intră în faza finală, dar toată lumea știe că va dura mai mult timp pentru a vedea un Asensio bun. Și asta indică aprilie și mai.

Rate this post