Atlético aprobă primul sfert

2020 este aproape de colț, iar Atlético va relua sâmbătă campionatul ligii împotriva lui Levante la Wanda Metropolitano. Echipa lui Simeone a suferit o primă etapă a sezonului plină de ascensiuni și coborâșuri, a ajuns să înregistreze cel mai slab echilibru al golurilor sale în Ligă, pe lângă cel mai rău debut din Simeone în primele cincisprezece zile.

Dar în această ultimă etapă a anului lucrurile au luat o schimbare radicală, rojiblancosii ocupă locul patru, la 7 puncte în spatele liderului și s-au calificat pentru etapele eliminatorii din Liga Campionilor (unde vor fi măsurați) la Liverpool). Au revenit pentru a recupera eficacitatea și securitatea defensivă, deoarece în ultimele trei jocuri, salteaua a reușit să marcheze șase goluri și să acorde doar unul.În această primă secțiune, analizăm performanțele pe care le-a avut fiecare jucător de la Atletico.

GOALKEEPERS

Oblak a devenit un banner pentru Atlético . Slovenul este un aparat la unsprezece, jucând totul până în prezent. El și-a lăsat obiectivul la zero în 12 din cele 24 de dispute disputate. A terminat anul colectând al patrulea trofeu Zamora…și este în drum spre al cincilea.

Adam, din partea sa, nu a avut aproape deloc oportunități. A sărit doar verde în meciul cu Real (din cauza unei întârzieri suferite de Oblak).

DEFENSURI

În spate este locul în care echipa Simeone a fost cea mai afectată. Giménez este destinat să devină liderul apărării case de pariuri licentiate in Romania după plecarea lui Godín. Uruguayanul s-a întâlnit când a sărit pe iarbă.O vătămare musculară l-a obligat să se oprească. Foarte asemănător cu ceea ce s-a întâmplat cu Savic. Muntenegru a fost unul dintre cei fixi, până când o accidentare cu echipa sa l-a scos dintr-un unsprezece în care cifrele lui Felipe și Hermoso au trecut de la mai puțin la mai mult. Brazilia a fost una dintre cele mai bune vești din acest Atlético, în timp ce Mario a îndeplinit mai mult decât rolul de a înlocui accidentatul Giménez și Savic.

Trippier și Lodi sunt alte nume care ies în evidență. Au reușit să devină proprietari ai bandelor orfane din Mitropolie. În timp ce Arias a arătat că știe să profite de oportunitățile sale. Saúl și Koke au fost piese fundamentale în schema lui Simeone.Primul a pierdut doar un meci, prin sancțiune, iar cel de-al doilea nu a fost împotriva lui Betis din cauza unei accidentări.

Noile semnături (Herrera și Llorente) au avut un impact total diferit. Mexicianul a știut să își aștepte momentul și acum are un rol mai mare. În timp ce Marcos nu s-a înghesuit cum era de așteptat. Vitolo este un alt care a încheiat anul neregulat. La rândul său, Lemar își epuizează toate oportunitățile de a se compensa.

FRONT

Morata a fost în mare măsură responsabilă pentru îmbunătățirea echipei, deoarece a acumulat nouă goluri până în prezent. Joao Félix a încheiat anul demonstrând motivul prețului său și lăsând performanțe foarte bune. Correa este principalul asistent al echipei (cinci), iar în ultima confruntare a fost cheia realizării celor trei puncte.Pe de altă parte, se aștepta mai mult de la un Diego Costa care continuă să fie accidentat și de la un Saponjic care încă nu debutează.

Rate this post