888sport support

888sport contact Suportul tehnic în 888sport. Suportul tehnic 888sport este disponibil pentru utilizatori în cele mai importante 8 limbi străine, adică în cele care înregistrează cel mai des clienții din punctul de vedere al naționalității acestora.

Întrebările ar trebui să fie cel mai bine trimise în limba engleză, deoarece acest lucru asigură un răspuns destul de rapid din partea personalului tehnic.

În afară de limba engleză suportul 888sport este disponibil de asemenea în spaniolă, suedeză, daneză, română, italiană.

Din păcate timpul pentru procesarea fiecărei întrebări poate fi în firma asta destul de lung, așadar trimițând o întrebare trebuie să ne înarmăm cu răbdare. Desigur, în cel mult 24 de ore vom primi întotdeauna un răspuns – doar este vorba despre una dintre cele mai credibile case de pariuri on-line.

Orice fel de sugestii, reclamații sau întrebări raportate suportului tehnic 888sport  ( similar cu Unibet ) este cel mai bine să le raportăm prin intermediul unui șablon pregătit pentru asta. Formularul de cerere permite alegerea imediată a temei raportate și a tipului de problemă, precum și primirea confirmării depunerii cererii on-line. Evident clientul poate de asemenea să trimită o cerere de sine stătătoare în mod clasic, adică printr-un mesaj e-mail pe adresa de e-mail a suportului tehnic. În plus, pentru persoanele care preferă un mod mai direct de contact, sunt puse la dispoziție numerele de telefon (în principal 0 800) care funcționează de la 9 dimineața până la 10 seara în Anglia, Canada, Irlanda și India. read more: pariuriponturi.ro

888sport support
5 (100%) 1 vote